Skip to main content
test

Kotihoidon vastaava sairaanhoitaja

Hoitoalan ammattilainen, kiinnostaisiko sinua tulla mukaan kehittämään kanssamme kotihoidon palveluita, päästä aidosti vaikuttamaan ja kehittyä myös omalla urallasi?

Haemme vastaava sairaanhoitajaa Virtain kotihoitoon.

Kotihoidossa työskentelee reilu, innokas ja moniammatillinen työyhteisö. Olemme uudistuva ja innovatiivinen yksikkö ja parhaillaan kehitämme meidän etähoivapalveluitamme. Etsimme nyt vahvistusta tiimiimme.

Edellytämme tehtävässä sairaanhoitajan koulutusta. Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoidosta ja kotihoidon työstä, mutta kehitysmyönteinen ja positiivinen asenteesi on meille tärkein edellytys. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin.

Vastaavan sairaanhoitajan työ painottuu kotihoidon sairaanhoitajan tehtäviin sekä hallinnolliseen työhön.

Vastaava sairaanhoitaja toimii kotihoidon palveluiden esihenkilön sijaisena ja työparina. Loppuvaiheen opiskelijana voit myös ottaa rohkeasti haasteen vastaan, sillä saat hyvän perehdytyksen työhösi ja koko meidän tiimimme tuen.

Kysy rohkeasti lisää ja laita hakemuksesi tulemaan, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja:
Marika Säynäjoki, ikäihmisten palvelupäällikkö, p. 044 715 1376, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi
Kaija Huhtala, osastonhoitaja, p. 044 715 1389, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi

Lisätietoja

https://www.keiturinsote.fi/
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marika Säynäjoki, ikäihmisten palvelupäällikkö, p. 044 715 1376, sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi
Kaija Huhtala, osastonhoitaja, p. 044 715 1389, sp. kaija.huhtala@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy

Keiturin Sote Oy on Virtain kaupungin omistama tytäryhtiö, joka järjestää kattavia, turvallisia ja laadukkaita sosiaali-ja terveyspalveluita Ruoveden ja Virtain alueella. Toimimme asiakaslähtöisesti yhteistoiminta-alueen hyväksi. Pyrimme olemaan uudistuva, onnistuva, vastuullinen ja kumppanien kanssa vahva palveluntuottaja.

Keiturin Soten ohjaavana ajatuksena toiminnassa on, että olemme asiakkaita varten. Keiturin soten ohjaavina arvoina on, että teemme arvokkaasti hyvää, olemme odotusten mukaisia, täytämme lupaukset ja teemme asioita ja ratkaisuja oikein.


Osoite: Sipiläntie 3, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat