kotihoidon vastuulääkäri (110111) - Heinolan kaupunki

Nykyisen vastuulääkärimme jäädessä eläkkeelle, meillä on Heinolan terveyskeskuksessa haettavana kotihoidon vastuulääkärin virka kotihoidon ja asumispalveluiden piirissä olevia asiakkaitamme varten.

Työssä tarvitaan hyvää yleislääkärin tai geriatrin ammattitaitoa, vankkaa kokemusta geriatristen potilaiden hoidosta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja innostusta toiminnan kehittämiseen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tavoitteenamme on hoitaa ikääntyneet niin hyvin, että he pärjäävät kotona mahdollisimman pitkään. Olemme olleet ylpeitä toiminnastamme ja innokkaita kehittämään. Olimme tänä vuonna Lääkäriliiton laatupalkintofinaalissakin tähän toiminnan kehittämistyöhön liittyen. Perehdytämme sinut hyvin tullessasi.

Työyhteisö on todella mukava ja osaksi kollegajoukkoamme on helppo tulla. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Meillä on geriatrian ja yleislääketieteen koulutusoikeus terveyskeskuksessamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsotaan katsotaan kokemus geriatristen potilaiden hoidosta ja erityisesti erikoislääkärin tutkinto esimerkiksi yleislääketieteen tai geriatrian erikoisalalta
Palkkaus määräytyy hakijan pätevyyden mukaan (paikallissopimus).

Käytämme 6 kk koeaikaa
Edellytämme tartuntalain 48§ mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa:
johtava ylilääkäri Kirsi Timonen, kirsi.timonen@heinola.fi ,p. 050 323 3627

Heinolan kaupunki, terveyspalvelut
Osoite: Torikatu 13, 18100 Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.

Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.