Kotihoidon yksikönpäällikön virka - Raaseporin kaupunki

Oletko sinä Raaseporin kotihoidon uusi yksikönpäällikkö?

Haluatko ottaa vetovastuun kotihoidosta sekä olla mukana kehittämässä asukkaiden hoivaa ja hoitoa sekä ikäihmisten palveluita Raaseporissa? Tehtävän vastuualueeseen kuuluu kotihoidon johtaminen ja kehittäminen, toimit aluevastaavien esimiehenä. Kotihoidossa on noin 115 työntekijää ja sen toiminta kattaa koko Raaseporin alueen.

Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto, johtamiskoulutus ja työkokemusta vanhuspalveluista sekä esimiestehtävistä. Olet kiinnostunut ikäihmisten arjen kehittämisestä ja toimintakyvyn parantamisesta. Odotamme sinulta hyviä sosiaalisia valmiuksia, valmiuksia toimia verkostoissa ja johtaa niitä, oma-aloitteisuutta ja positiivista suhtautumista uusiin ajatuksiin ja muutoksiin. Edellytämme hyvää ruotsin- ja suomen kielen taitoa.
Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Raasepori noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 § mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Lisätietoja antaa vanhuspalvelupäällikkö Kirsi Ala-Jaakkola, puh. 019 289 2220.

Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 276546. Hakuaika päättyy 19.2.2020 klo 15.00.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vanhuspalvelupäällikkö Kirsi Ala-Jaakkola, puh. 019 289 2220.

Vanhuspalvelut
Osoite: Raasepori, 10650 Tammisaari

www.raasepori.fi Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.