Kotihoidonohjaaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Kaipaatko uusia haasteita?
Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä kotiin annettavien palvelujen tehtäväalueella on avoinna kotihoidonohjaajan virka, sijoituspaikkana on Pyhäjärven kotihoito.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana moniammatillista tiimiä. Tämän hetken keskeisiä painopistealueita ovat avohoitopainotteiset asiakaslähtöiset palveluprosessit, asiakkaan toimintakyvyn ylläpitäminen ja parantaminen sekä kotihoidon vaikuttavuuden ja tuottavuuden kehittäminen. Olemme mukana valtakunnallisessa kotihoidon vertaiskehittämisessä (NHG).

Kotihoidonohjaaja vastaa oman yksikkönsä toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä, toteuttamisesta ja seurannasta. Keskeisenä tehtävänä on johtaa operatiivista toimintaa ja optimoida käytössä olevan resurssin kohdentaminen palvelutuotannossa ja toimia toiminnallisten edellytysten mahdollistajana sekä kotihoidon asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä. Lisäksi yhteistyö kotikuntoutustiimin kanssa on olennainen osa työtäsi.

Kotihoidon esimies sovittaa oman yksikkönsä toiminnan vastaamaan organisaation toimintalinjoja ja strategiaa. Kotihoidon esimies vastaa talousarvion toteutumisesta, laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta ja tuloksellisuudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva vähintään ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto ja lisäksi johtamisen erikoistumisopinnot (JET) tai yliopistotasoista johtamiskoulutusta vähintään 30 op. Edellytämme esimiestyökokemusta, myös muut hakijat huomioidaan.

Haemme joukkoomme kehittämismyönteistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä.Tehtävän hoitaminen edellyttää myönteistä asennetta vanhustyön kehittämiseen sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla edellytetään olevan hyvät organisointitaidot, innokkuutta työn kehittämiseen ja hyvät tietotekniset taidot. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätöntä. Kokemus vanhustyöstä erityisesti kotihoidossa, esimiehenä toimiminen, kehittämis- ja projektityö katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta osaamista ja osaamisen kehittämistä hyvinvointiteknologiassa.
Olethan reipas ja ennakkoluuloton ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Olethan itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Tarjoamme sinulle mukavassa porukassa hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 322625. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoito- ja vanhustyönjohtaja Virpi Jaatinen 044 4456336
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Topilaspolku 1, 86800 Pyhäsalmi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.