Skip to main content
test
Kotihoitaja varahenkilö - Pirkkalan kunta

Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi? Sovit joukkoomme, jos sinulla on myönteinen asenne, tiimityötaitoa ja vastuuntuntoa.

Etsimme kotihoitaja varahenkilöä vakituiseen työsuhteeseen 12.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelusuhteen alkaessa tehtävä sijoittuu kotihoidon arvionti- ja kuntoutusjaksojen tiimiin ja lisäksi työtehtäviin kuuluvat kotihoidon perustehtävät kahdessa eri tiimissä. Kotihoidon perustehtävänä on tarjota hoitoa, hoivaa ja apua itsenäiseen selviytymiseen arjessa. Kotihoidon palveluilla tuetaan asiakkaiden oman elämän hallintaa ja osallisuutta ja lähtökohtana on toimintakyvyn ylläpitäminen ja turvallinen asuminen omassa kodissa. Työ on itsenäistä työtä osana kotihoidon tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mukavia työkavereita ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön ja perehdytyksen tehtävään.

Työn hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Tehtävässä onnistuminen vaatii vahvaa osaamista arvioida asiakkaan toimintakykyä mm. RAI-arviointia hyödyntäen ja toimia asiakkaan toimintakykyä edistävästi yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Arvostamme tietoa ja kokemusta ikäihmisten hyvinvoinnin, elämänlaadun ja toimintakyvyn kokonaisvaltaisesta edistämisestä sekä innostuneisuutta uusien toimintamuotojen kehittämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä omasta työkyvystä ja fyysisestä kunnosta huolehtimista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto esim. lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015 ja asetus 153/2016 tai laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 ja asetus 564/1994, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ on 2-vuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2206,69 €/kk, rekrytointilisä 200 €/kk 31.12.2022 saakka ja työkokemuslisä Sote-sopimusehtojen mukaisesti. Työaika on 38h 15min /viikko. Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies, Pitkänen Kaisa, puhelin: 050 072 0847 ja esimies Väliaho Minna, puhelin: 050 527 2128, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 20 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – kestävä kehitys, korkea laatu ja tahto uudistua – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat