Kotihoito, Lähihoitajan vuosilomien sijaisuudet - Varkauden kaupunki

Haemme 2 (kahta) LÄHIHOITAJAA sijaisuuteen ajalle 12.10.2021- 30.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Huomioimme loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat tässä haussa. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja sijaisuudet täytetään heti sopivien hakijoiden löydettyä.

Varkauden kaupungin kotihoidossa on sykettä ja tekemisen meininki!

Työyhteisömme arvostaa sekä asiakkaitaan että työntekijöitään. Etsinnässä on sitoutuneita, sydämellisiä ja osaavia lähihoitajia. Työntekijänä olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta ja osaat tehdä työtä itsenäisesti sekä tiimeissä. Oma positiivinen asenne, motivaatio ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat palvelualan työssä kaiken A ja O. Hyppysellinen huumoria ja ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen tuovat työhön mielekkyyttä.

Tarjoamme työhösi esihenkilöiden ja työyhteisöjen laajan tuen sekä kannustavan työympäristön, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Varkauden kaupungilla tuetaan työntekijöiden työhyvinvointia mm. tyhy - päivillä ja Epassilla.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu avustaminen asiakkaiden hoidossa ja arjen askareissa sekä kuntoutuksessa ja lääkehoidon toteuttamisessa. Lähihoitajana työskentelet vastuuhoitajana ja huolehdit yhdessä tiimisi kanssa asiakkaiden hoitotyön suunnittelusta, kuntouttavan toimintatavan mukaisesta hoidosta, arvioinnista sekä kirjaamisesta. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on toivottava. Oman auton käyttömahdollisuus työssä katsotaan eduksi.

Kotihoidon toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua heidän kotiympäristössään. Hyödynnämme työssämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja potilastietojärjestelmänä LifeCare. Hoidon suunnittelun työvälineenä tulemme käyttämään jatkossa RAI-arviointia.

Työ on kaksivuorotyötä. Työaika on 114,45 h/3 vko.
Palkkaus on sopimuksen mukainen tehtäväkohtainen palkka: 2271,38 €.

Toivomme, että hakemus jätetään sähköisen Kuntarekry.fi-rekrytointijärjestelmän kautta. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, osoitetaan hakemus liitteineen kotihoidon esihenkilölle, osoitteeseen Tanja Viitanen, Savontie 55, 78300 VARKAUS.

Älä jätä tätä väliin, vaan soita rohkeasti ja kysele lisää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tanja Viitanen, tanja.viitanen@varkaus.fi, 044 444 2398
Jani Harinen, jani.harinen@varkaus.fi, p. 044 444 2292

Lisätietoja

Kotihoito

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat