Kotihoitoon kymmenen määräaikaista lähihoitajaa - Siilinjärven kunta

Haetaan monipuoliseen vanhustyöhön innokkaita lähihoitajia. Meillä saat mahdollisuuden tutustua kotihoitoon. Jos pidät haasteista, itsenäisestä ja monipuolisista työtehtävistä, hae innostavaan työporukkaan.

Haemme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin lähihoitajia. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä, mutta tarvittaessa myös yövuoroja. Paikat täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä.

Lähihoitajan tehtävänkuvaan kotihoidossa kuuluu perustason auttamis- ja hoitotehtävät asiakkaan kotona. Tavoitteena on asiakkaan selviytymisen (fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen, hengellinen) tukeminen kotona mahdollisimman pitkään. Tehtäviin kuuluu mm.
- oman alueen kotihoidon asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisen palvelun toteuttaminen sekä kokonaisvaltainen asiakkaan toimintakyvyn tukeminen
- asiakkaan palvelun seuranta sekä tarvittavien palvelumuutosten tekeminen ja toteutuksen arviointi, asiakkaan ja omaisen ohjaus ja neuvonta päivittäisessä työssä, asiakkaan voinnissa tapahtuneiden muutosten ja huomioiden kirjaaminen päivittäin sekä toteutuneen asiakaspalveluajan tilastoiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu tiimin päivittäiseen toimivuuteen, suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvät tehtävät yhdessä sairaanhoitajan kanssa sekä uusien työntekijöiden perehdyttäminen ja lähihoitajaopiskelijoiden käytännön ohjaukseen osallistuminen.

Kotihoidon lähihoitajan työsuhteen kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai vähintään 120 osp. lähihoitajan tutkinnosta suoritettuna sekä osaamisalan mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet suoritettuna.

Eduksi luetaan lääkeluvat ja hygieniapassi. Tehtävässä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää hoito- ja hoivatyön hallintaa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän hoito edellyttää kykyä toimia asiakaslähtöisesti ja moniammatillisesti sekä tiimi- ja yhteistyötaitoja. Hyvän ammattitaidon lisäksi perehtyneisyys vanhusten hoitotyöhön sekä kotihoitoon katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn sähköisellä hakemuksella. Huomioithan, että sähköisen hakemuksen ja CV:n perusteella valitaan haastatteluun tulevat hakijat. Haastattelussa tarkastetaan opinto- ja työtodistukset.

Hakijan tulee toimittaa ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja Siilinjärven kunnan päihdeohjelman mukaisesti esittää huumausainetestiä koskeva todistus.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos kiinnostuit tehtävästä hae paikkaa ja jos haluat lisätietoja ota yhteyttä

Mikäli hakija haluaa hakea Siilinjärven kunnan sisältä useampaa tehtävää yhtä aikaa, on hakijan täytettävä jokaiseen rekrytointiprosessiin oma hakemuksensa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon päällikkö Anne Puurunen puh. 0447401983, anne.puurunen2@siilinjarvi.fi, vs. oh Saija Kukkonen puh. 0447402825, saija.kukkonen@siilinjarvi.fi ja vs. oh Ann-Maria Tuovinen puh. 0447402827, ann-maria.tuovinen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoiva- ja vanhuspalvelut, Kotihoivapalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Isoharjantie 6, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat