Kotihoitopalveluiden sairaanhoitaja - Sastamalan kaupunki

Kotihoitopalveluiden sairaanhoitaja - Sastamalan kaupunki

Haemme kotihoitopalveluiden sairaanhoitajaa, tämänhetkinen sijoituspaikka on Kiikka-Keikyä-Kiikoinen kotihoitotiimi.
Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto.

Oma auto on välttämätön ja hygieniapassi vaaditaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Luottotiedot tarkastetaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Koeaika on 6 kk.
Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä Hakemus).

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Kotihoidon ohjaaja Kaija Koivula puh. 050 520 4212, kaija.koivula@sastamala.fi

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Kotihoitopalvelut
Osoite: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.
Kotihoitopalveluissa työntekijöitä on noin 150. Tuotamme kotihoidon lisäksi mm. päivätoimintaa ja kuntouttavaa jaksohoitoa.
Kotihoidossa hoidamme asiakkaita kokonaisvaltaisena hoitotyönä. Asiakkaan kokonaisvaltainen kotihoito sisältää päivittäisissä toiminnoissa avustamisen lisäksi mm. terveydentilan seurantaa, kotikuntoutuksen ja asiakkaan omien voimavarojen hyödyntämisen osaamista sekä lääkehoitoa. Kotihoidossa käytetään Pegasos Mukana -järjestelmää.

Tutustu työnantajaan