Kotipalvelutyöntekijä / Särkänkoti, Orivesi - Tampereen kaupunki

Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista Orivedellä.

Etsimme kesän 2021 ajaksi avuksemme kotipalvelutyöntekijää ja/tai hoiva-avustajaa.

Kotipalvelutyöntekijä työskentelee osana tiimiä hoitaen kodin arjen askareita sisältäen ruoan tarjolle laittoa, ruokailussa avustamista, pikkupyykin pesua, ruokatilausten tekoa ja muita tarvittavia asukkaan arjen sujumista tukevia tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan tutkinto.

Hyvät vuorovaikutustaidot, reipas työote ja hyvä asenne ovat eduksi tehtävän hoidossa. Työssä edellytetään sopeutumista muuttuviin tilanteisiin sekä joustavuutta työskentelyssä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.
Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä sekä muut henkilökohtaiset vahvuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 1.7.2021

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä, Orivesi, Särkänkoti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Orivesi, 35300 Orivesi
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat