Skip to main content
test
Kotisairaalan lähihoitaja ja kesälomasijaisuus - Hangon kaupunki

Haemme lähihoitajaa ja kesälomasijaista lapselle järjestettävään kotisairaalaan

Kotisairaala järjestetään lapsen kotona määräaikaisesti tapahtuvaa kotisairaalahoitoa varten.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (nimikesuojattu ammattihenkilö, Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä, 817/2015, Valtioneuvoston asetus 153/2016). Kielivaatimuksena on suomen- tai ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Odotamme sinulta kokemusta lasten sairaanhoidosta tai lastenhoidosta sekä tahtoa ja kykyä oppia tarvittavat hoitotoimenpiteet. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä toimia yhteistyössä lapsen ja hänen vanhempien sekä kotisairaalan henkilökunnan kanssa.

Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 15.00 ja toimeen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. Määräaikaisen toimen täyttämisessä noudatetaan kahden (2) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Määräaikaiseen toimeen valitun on ennen työssä aloittamista näytettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hangossa 15.2.2022

Perusturvavirasto

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. perusturvajohtaja Anne Nummela, 040 053 7215, anne.nummela@hanko.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Terveyskeskus

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.


Osoite: Esplanadi 85, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Savuton työpaikka Hangon kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat