test

Kotisairaanhoitajan sijaisuus, Utsjoki

Hakuaika päättyy  29.12.2023 15:00

Tule meille työkaveriksi pieneen toimivaan työyhteisöön Utsjoelle!
Lapin hyvinvointialueella on haettavana kotisairaanhoitajan sijaisuus maaliskuulle 2024 saakka.

Asuinympäristönä on rajaseudun upea kahdeksan vuodenajan Ylä-Lappi patikointi- ja hiihtomaastoineen sekä metsästys- ja kalastusmahdollisuuksineen. Meillä on kunnassa upouudet koulurakennukset, pienet luokat ja rauhallinen ja turvallinen ympäristö lapsille. Utsjoella melu, jonot ja kiireinen elämäntapa jäävät taakse!

Kotisairaanhoidon asiakkaat ovat pääsääntöisesti ikäihmisiä ja hoito tapahtuu asiakkaiden omissa kodeissa. Kotisairaanhoito on tänä päivänä monipuolisempaa ja entistä vaativampaa asiakaskunnan sekä uusien kotiin tuotavien hoitojen myötä. Toiminnan kehittäminen ja päivittäisten toimintojen organisointi kuuluu kotisairaanhoitajan toimenkuvaan. Kotisairaanhoitajan työ on asiakkaan kokonaishoidon järjestelyä, kuten tarvittavista hoidoista ja palveluista eri sidosryhmien kanssa sopimista sekä hoidon ja avun tarpeen koordinointia sekä ikäihmisten ennaltaehkäisevä terveydenhoito, esim rokotukset. Tehtävään kuuluu varmistaa sujuva hoitopolku esimerkiksi erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä.

Kotisairaanhoitaja vastaa Utsjoella ja Nuorgamissa sosiaali-ja terveyspalveluiden piiriin kuuluvien henkilöiden hoitotyöstä, mukaan luettuna Seitakartanon asukkaat Utsjoella ja antaa sairaanhoidollista tukea Seitakartanon työntekijöille.

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia yksin, että osana moniammatillista tiimiä. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
Saamen kieli katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusehtona tehtävässä on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan laillistettu tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus muodostuvat SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2 835,00 €/kk. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa työsopimuksen pituudesta riippuen (n. 1-3 kk). Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Hakuaikaa on jatkettu 29.12.2023 klo 15:00 saakka. Tehtävään aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä. Täytämme sijaisuuden sopivan hakijan löydyttyä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Osastonhoitaja Nina Mickelsson-Nikula
0406208899
nina.mickelsson-nikula@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan