Kotitalouden ja terveystiedon tuntiopettaja - Kirkkonummen kunta

Kotitalouden ja terveystiedon tuntiopettaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan suomenkielisessä opetustoimessa on haettavana 6.8.2019 - 30.5.2020 kotitalouden ja terveystiedon tuntiopettajan määräaikainen sijaisuus. Tehtävä on sijoitettu Veikkolan kouluun.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Virkaa täytettäessä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä nimikirjanote tai ansioluettelo. Hakuaika päättyy 27.5.2019 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Rehtori Jussi Roms, puh. 040 5236562, sposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Veikkolan koulu
Osoite: Kisapolku 7, 02880 Veikkola

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan