Kotitalouden ja terveystiedon tuntiopettaja - Loviisan kaupunki

Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 13 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Loviisan suurimmassa koulussa,Harjurinteen koulussa on noin 520 oppilasta käsittäen esiopetuksen, vuosiluokat 1-9 sekä erityisluokat.

Loviisan kaupunki hakee Harjurinteen kouluun vuosiluokkien 7-9 kotitalouden ja terveystiedon päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen 1.8.2021-31.7.2022. Päätoimisuuden edellytyksenä on 16 opetustuntia viikossa.

Sinulta edellytetään innostavaa oppilaslähtöistä, toiminnallista otetta, sekä monipuolisten opetus- ja arviointimenetelmien käyttöä. Tarjoamme sinulle rennon ja aktiivisen työyhteisön mukavien nuorten parissa.

Loviisan kaupungin opetustoimessa panostetaan kielitietoisuuteen ja lahjakkaiden oppilaiden opetuksen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset toimitetaan kuntarekry.fi:n kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuina.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään kahden viikon kuluttua tehtävän alkamisesta. Ennen vaalin vahvistamista on valitun esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Koeaika on 4 kuukautta.

Lisätietoja

https://peda.net/loviisa/peruskoulut/harjurinteen-koulu

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut:
rehtori Laura Tenhunen (laura.tenhunen@edu.loviisa.fi)
apulaisrehtori Riitta Sinkkonen (riitta.sinkkonen@edu.loviisa.fi).

Harjurinteen koulu
Osoite: Ratakatu 1, 07900 Loviisa

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat