Ylöjärven kaupungin koulutoimessa on haettavana kotitalouden lehtorin virka, sijoituskoulu Ylöjärven Yhtenäiskoulu. Kotitalouden lehtori toimii vuosiluokilla 7.-9.

Lehtorin työtehtävien hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- yhteistyö- ja ihmissuhdetaitoja ja kykyä työskennellä sekä työryhmissä että itsenäisesti. Arvostamme työkokemusta kotitalouden opettajana peruskoulussa ja halua ja kykyä kehittää kotitalouden opetusta. Toivomme myös, että hakija olisi kiinnostunut koulumme yhteisöllisyyden kehittämisestä kuten oppilaskunta- tai tukioppilastoiminnan kehittämisestä.

Edellytämme:
Opettajien kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Muut tiedot:
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyslääkärin antama hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja esitettävä voimassaoleva rikostaustaote.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 24.2.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi
https://peda.net/ylöjärvi/peruskoulut/yy

Tutustu työnantajaan

Ylöjärven Yhtenäiskoulun rehtori Satu Sepänniitty-Valkama p. 040 133 45 22.

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Koulutie 4, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi - rohkea edelläkävijä Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kehitysmyönteinen, muutoskykyinen ja yhdessä tekemisestä innostunut henkilöstömme koostuu ammattilaisista, jotka voivat ylpeästi sanoa olevansa Ylöjärven kaupungilla töissä.