Kotitalouden päätoiminen tuntiopettaja - Pyhäjoen kunta

Kotitalouden päätoiminen tuntiopettaja - Pyhäjoen kunta

Pyhäjoen sivistystoimi hakee perusopetukseen

Kotitalouden päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan palvelusuhteeseen 1.8.2019 lukien. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Hakijalle luetaan eduksi valmius opettaa muita perusopetuksessa opetettavia aineita.

Hakemukset tehtävään toimitetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 220742). Hakijaa pyydetään liittämään hakemukseensa (liitetiedosto) jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista.

Valinta on ehdollinen. Valinnan vahvistaminen edellyttää, että hakija esittää hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukaisen rekisteriotteen.

Hakuaiaka päättyy 29.3.2019

Pyhäjoen sivistyslautakunta

Lisätietoja

http://saarenkoulu.pyhajoki.fi/

Saaren koulun vt. rehtori Kaisa Tornberg, kaisa.tornberg@edu.pyhajoki.fi, 040 3596111
Sivistystoimenjohtaja Antero Tervonen, antero.tervonen@pyhajoki.fi , 040 3596101

Pyhäjoen kunta
Osoite: Koulutie 9, Pyhäjoki

Pyhäjoki on viihtyisä ja hyvien palvelujen kunta. Kunnassa on laadukkaat varhaiskasvatus-, koulutus- sekä muut peruspalvelut, monipuolinen kulttuurianti ja hyvät harrastusmahdollisuudet. Pyhäjoella pidetään hyvää huolta myös ikäihmisistä, palveluasuntoja tarjoaa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä niitä tarvitseville. Pyhäjoen luonto ja ilma ovat puhtaita.

Tutustu työnantajaan