Kotouttamis- ja työllistämispäällikkö - Pietarsaaren kaupunki

Pietarsaaren kaupunki hakee kotouttamis- ja työllistämispäällikköä vakinaiseen virkasuhteeseen 1.9.2021

Kotouttamis- ja työllistämispäällikkö johtaa ja koordinoi kotouttamistyötä Pietarsaaren seudulla (Pietarsaari, Pedersöre, Luoto, Uusikaarlepyy ja Kruunupyy) sekä työllistämistyötä Pietarsaaressa.Työllistämistoiminta käsittää kuntouttavaa toimintaa pitkäaikaistyöttömille,Työllistämistoimintaan kuuluu pitkäaikaistyöttömien kuntouttava työtoiminta, monialainen yhteispalvelu TYP sekä kuntouttavaa työverstastoimintaa. Työtehtäviin kuuluu myös toimia Pietarsaarenseudun pitkäaikaistyöttömien monialaisen yhteispalvelun vastaavana.
Päällikön tehtäviin kuuluu toimia yksiköiden esimiehenä, johtaa kehittämistyötä, välittää tietoa ja edustaa kuntia verkostoissa ja yhteistyöryhmissä. Päällikön tehtäviin kuuluu myös muun muassa voimavaratarpeiden ja pakolaisten vastaanotosta aiheutuvien kustannusten arvioiminen. Lisäksi päälliköllä on kokonaisvaltainen vastuu eri toimialueiden liittyvistä hankkeista sekä kotouttamistyön korvaushakemusten laadinnasta ja toimittamisesta valtiolle.
Työssä painottuu moniammatillinen toiminta yhteistyössä muiden viranomaistahojen kanssa.

Virka on sijoitettu henkilöstötoimistoon ja kotouttamis- ja työllistämispäällikön esimies on henkilöstöjohtaja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sopiva korkeakoulututkinto sekä kokemus johtamisesta. Kokemus kotouttamis- ja tai työllistämistyöstä katsotaan eduksi. Päälliköltä edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja englannin kielen hyvää suullista taitoa. Edellytämme itsenäistä ja aktiivista työotetta. Virka alkaa 1.9.2021 ja koeaika on 6 kk. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista.

Hakemukset Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi, viimeistään 31.7.2021

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Henkilöstöjohtaja Eva-Maria Emet 044 7851 318
keskiviikkona 14.7. klo 12 - 15 sekä keskiviikkona 28.7. klo 12 - 15

Lisätietoja

Jakobstad, Personalbyrån

Pietarsaari on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä.


Osoite: Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat