test
Kotoutumisohjaaja - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki etsii vakituiseen työsuhteeseen 10.1.2022 alkaen

KOTOUTUMISOHJAAJAA

Kotoutumisohjaajan työhön kuuluu pakolaistaustaisten asiakkaiden arjen tavoitteellinen ohjaus- ja neuvontatyö, yhteydenpito ja yhdyspintatyöskentely sosiaali- ja terveyspalveluiden, TE-toimiston, Kelan, Migrin ja muiden tarvittavien viranomaisten kanssa. Tehtävään kuuluu myös ohjaus- ja neuvontatyö matalan kynnyksen neuvontapiste Mosaiikissa. Työ edellyttää valmiutta liikkuvaan, jalkautuvaan työhön maahanmuuttajien parissa sekä paineensietokykyä ja joustavuutta nopeasti muuttuvissa asiakastyön tilanteissa. Oman auton käytön mahdollisuus katsotaan eduksi.

Hyvinkään kaupungin kotouttamispalvelut kehittää kaupungin maahanmuuttajille suunnattuja palveluja, tarjoaa alkuvaiheen ohjausta ja neuvontaa kaikille Hyvinkäällä asuville maahanmuuttajille sekä kotouttamispalveluja kansainvälistä suojelua saaville. Kotouttamispalvelujen tiimin muodostaa koordinaattori, 2 kotoutumisohjaajaa sekä asiakasohjaaja. Työtä säätelee laki kotoutumisen edistämisestä ja tehtävä sijoittuu kaupungin sivistystoimen alaisuuteen.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on:
Kokemusta maahanmuuttajien tai muun erityisryhmän kanssa tehtävästä ohjaustyöstä.
Suomalaisen palvelujärjestelmän hyvä tuntemus.
Hyvät vuorovaikutustaidot ja osaamista verkostoyhteistyöstä.
Itsenäinen ja joustava työskentelyote sekä valmius tarvittaessa työskennellä satunnaisesti myös virka-ajan ulkopuolella.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme sujuvaa sekä suullista että kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Hakemukset tulee tehdä pääsääntöisesti Internetin kautta osoitteessa http://www.kuntarekry.fi.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset pitää esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työhaastattelut pidetään livenä viikolla 50.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa maahanmuuttajatyön koordinaattori Miina Pyylehto
p. 040 707 1196, miina.pyylehto@hyvinkaa.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Martinkatu 9, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat