Koulu- ja opiskelijapsykologi - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, sosiaali- ja terveyspiiri Helmen perheneuvolassa on haettavana 15.11.2020 mennessä KOULU- JA OPISKELIJAPSYKOLOGIN toistaiseksi voimassa oleva virka.

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen alueella on opiskeluterveydenhuollon piirissä 800 opiskelijaa ja kouluterveydenhuollon piirissä n. 1200 koululaista.

Toimenkuvassa korostuu opiskelijoiden psykologiset tutkimukset, psyykkisen tuen ja oppimisedellytysten arvioiminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu, ohjaus ja neuvonta sekä moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksen. Työ on liikkuva ja edellyttää oman auton käyttöä. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 2 §:n ja 5 §:n mukainen laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, mahdollisesti aikaisempaa kokemusta koulu- ja opiskeluhuollosta ja perehtyneisyyttä perhe- ja verkostotyöskentelyyn.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote valinnan suorittaneelle viranhaltijalle. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Olemme savuton organisaatio

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava psykologi Margit Kangasharju 044 7591461 tai perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos 044 7591271
sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Terapiakeskus
Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännän kunnalle. Mene osoitteeseen http://www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.