Skip to main content
test
Koulu- ja opiskelijapsykologi - Haapaveden kaupunki

Tervetuloa Haapavedelle koulu- ja opiskelijapsykologiksi.

Haapavesi sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Kirkkojärven rannalla. Haapavedellä on erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Täältä löytyvät kaunis luonto monine järvineen, monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja rikas kulttuurielämä. Lisäksi Haapavedelle on valmistunut uusi moderni koulu yläkoululaisia ja lukiolaisia varten.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, toimivat työtilat, mukavan tiimin, hyvän perehdytyksen, johtavan psykologin tuen, työnohjauksen ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Sinulta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, halua kehittyä ammattilaisena, kykyä toimia hyvässä yhteistyössä tiimin kanssa ja ihmisläheistä työotetta. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, sillä Haapavesi tuottaa psykologipalvelut myös Pyhännälle. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä, mutta voit myös olla vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuutena on laillistetun psykologin pätevyys. Mahdollisten pätevien hakijoiden puuttuessa voimme huomioida loppuvaiheen psykologiopiskelijan, jolla ovat harjoittelu sekä soveltuvat menetelmäopinnot suoritettuna.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus ja työehdot ovat sote-sopimuksen mukaiset. Rekrytointilisä on 400 €/kk.
Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Haapaveden kaupunki on savuton työpaikka.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen: Sosiaalitoimisto, PL 40, 86601 Haapavesi, kuoreen merkintä: koulu- ja opiskelijapsykologi. Hakemuksia ei palauteta.


Lisätietoja

https://www.sotehelmi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava psykologi Margit Kangasharju 044 7591 461 tai perhe- ja sosiaalipalvelupäällikkö Marge Fingerroos 044 7591 271 tai perusturvajohtaja Ritva Hantula 044 7591 460
sähköposti: etunimi.sukunimi@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Terapiakeskus

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia ja ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat