Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten ja nuorten pariin, mukaviin työyhteisöihin!

Meillä on määräaikaisia sijaisuuksia Keusoten alueen koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa.

Sijaisuudet alkavat elokuussa, koulun aloituksen yhteydessä tai sopimuksen mukaan.

Kouluissa ja oppilaitoksissa terveydenhoitaja työskentelee lasten ja nuorten kanssa, pääsääntöisesti yksin oman ammattiryhmänsä edustajana. Tehtävässä pääset mukaan kehittämään omaa työtäsi ja kartuttamaan yhteistä osaamista sekä pääset kehittämään Keusoten asiakkaiden saamaa palvelua ja liittyä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ammattilaisten joukkoon!

Terveydenhoitajan päätehtäviin kuuluvat terveystarkastukset ja muu vastaanottotyö sekä moniammatillinen yhteistyö. Työtä tehdään yhteistyössä muun opiskeluhuollon ja tarvittaessa lapsen huoltajien sekä muun verkoston kanssa. Tutustu kouluterveydenhuoltoon

Edellytämme kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä moniammatillisesta yhteistyöstä, valmiuksia toimia itsenäisesti sekä erilaisissa työryhmissä. Toivomme, että olet kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työtehtävien joustava hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Arvostamme positiivista asennetta, monipuolista työkokemusta, potilastietojärjestelmäosaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista terveydenhoitajan pätevyyttä sekä laillistamista Suomessa sekä soveltuvuutta tehtävään.
Hae tehtävää 12.8.2021 klo 14.00 mennessä. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana, teemme valintoja jo hakuaikana.

Kysy rohkeasti lisää:

Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
_________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat