Kuortaneen lukion koulu/osastosihteerin toimenkuvaan kuuluu oppilas- ja opiskelijahallinnon tehtävät (Primus ja Koski), talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävät (Populus), oppilasmateriaalien ja tarvikkeiden tilaukset, ylioppilaskirjoitusten ilmoittautumiseen liittyvät tehtävät, koulun sisäinen tiedottaminen, koulun arkiston ylläpito, asiakaspalvelu sekä koko perusopetuksen oppilastilastojen ylläpitoon liittyvän ohjeistuksen antaminen ja tilastojen kerääminen. Lisäksi koulu/osastosihteeri hoitaa osaa perusopetuksen ja lukiokoulutuksen laskutuksesta.

Tehtävässä menstyminen edellyttää joustavaa ja nopeaa uusien asioiden omaksumistaitoa, kokemusta hallinnon tehtävistä, Primuksen ja Kosken hallintaa sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytaitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tutkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Hakuaika päättyy 19.5.2021 klo 15.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävät nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://kuortane.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lukion rehtori Juha Virtanen, juha.virtanen@edu.kuortane.fi 040-5103655
Sivistysjohtaja-rehtori Sanna Koivisto, sanna.koivisto@edu.kuortane.fi 040-5057804

Lisätietoja

Sivistyshallinto

Kuortane on aktiivinen ja elinvoimainen paikkakunta keskellä Etelä-Pohjanmaata, lähellä kaikkea. Kunnassa on vahvaa yritystoimintaa, jonka näkyvänä lippulaivana ovat yhteensä lähes 200 ihmistä paikkakunnalla työllistävät metallialan yritykset. Kuortaneella on myös kasvava liikunnan ja urheilun kokonaisuus, jonka keskiössä on urheiluopisto.

Urheilu ja liikunta työllistävät Kuortaneella yli 150 henkilötyövuoden verran. Urheiluopiston upeat liikuntapaikat ja -tilat antavat kuntalaisille myös hienoja mahdollisuuksia harrastaa. Itsenäisen liikkumisen ohella kansalaisopisto ja urheiluseurat tarjoavat ihmisille mahdollisuuksia liikkua ryhmissä.

Laadukkaan lasten päivähoidon keskuksena toimii muutama vuosi sitten valmistunut uusi päiväkoti. Myös Kuortaneen peruskoulu ja lukio ovat vetovoimaisia kouluja, joihin tulee oppilaita ympäri valtakuntaa. Kuortaneen lukiossa on yleislinja sekä urheilulinja, jonka oppilaat saavat muiden oppilaiden tavoin tasokasta opetusta sekä huipputason valmennusta. Yläkoulun 9. luokalla toimii urheilupainotteinen luokka.

Suunnitelman mukaan uusi, nykyaikainen alakoulu valmistuu keskustaajamaan vuonna 2021. Samoin sosiaali- ja terveyspalvelut kehittyvät edelleen. Lääkäri-, hammaslääkäri- ja neuvolapalvelut sekä pian rakennettava ikäihmisten palvelutalo ja kotipalvelu antavat tukea ja turvaa kuntalaisille.

Kuortaneen tonttitarjonta asuntorakentamiseen on runsas ja monipuolinen. Myös yritystoimintaan kunta myy tontteja ja vuokraa toimitiloja. Parhaillaan keskustaajamaan rakennetaan uusia kerros- ja rivitaloasuntoja. Lisäksi yrityksillä ja urheiluopistolla on käynnissä ja valmisteilla omia toimitilahankkeitaan.

Ihmisten ja perheiden arki on Kuortaneella sujuva ja turvallinen. Palvelut toimivat ja etäisyydet ovat pieniä. Yritykset ja urheiluopisto, kunta ja yhdistykset, kehittävät kotikuntaansa aktiivisesti edelleen. Mahdollisuuksien paikkakunta on toimintaa täynnä.

Toteuta Sinäkin unelmiasi Kuortaneella!


Osoite: Keskustie 91, 63100 Kuortane

Sinulle suositellut työpaikat