Kouluisäntä - Askolan kunta

Kouluisäntä - Askolan kunta

Kouluisännän tehtäväkokonaisuuksia ovat toimiminen koulunkäynninohjaajana (20 h/vko),
tila- ja kalustejärjestelyt, talotekniikan päivittäinen seuranta ja valvonta, laitehallinta
mm. dataprojektorit, älytaulut, TVT-laitteisiin liittyvä tekninen hallinta.

Askolan koulussa toimii alakoulu ja yläkoulu, yhteensä noin 420 oppilasta, sekä henkilöstöä on noin 50.

Tehtävä edellyttää osaamista ja kokemusta koulunkäynninohjaajana toimimisesta, talotekniikan tuntemusta, digitaitoja, järjestely- ja organisointikykyä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja osallistuvaa työotetta.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:in mukaan.
Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 31.5.2019 klo 15 mennessä. Koulu- ja opiskelutodistukset skannataan hakemuksen liitteeksi. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja yläkoulun rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040 710 9167 tai kaija.impola-peltomaa@eduaskola.fi tai alakoulun rehtori Eeva Hanhivaara puh. 0400 872 706 tai eeva.hanhivaara@eduaskola.fi.

Askolan kunta, Sivistystoimi, Peruskoulut
Osoite: Linnankoskentie 49, 07510 Askola

Askola on 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.

Tutustu työnantajaan