Skip to main content
test
Koulujen ja opetuksen keikkatyö - Lohjan kaupunki

Lohja on eloisa ja kestävästi kasvava kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, joka tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana.

Tule sijaiseksi kouluillemme!

Sijaisia tarvitaan alakouluille luokanopettajiksi, yläkouluille tuntiopettajiksi, koulunkäynninohjaajiksi ja lukiolle aineenopetukseen. Osa toimipisteistä on ruotsinkielisiä.

Jalavan koulu on erityiskoulu, johon tarvitaan ohjaavaa opetusta ja erityistä tukea antavia työntekijöitä koulunkäynninohjaajiksi. Opetusmenetelmät tukevat toisiaan ja pohjautuvat ensisijaisesti oppilaiden kokemukselliseen oppimiseen.

Kaikilta sijaiseksi tulevilta vaaditaan 18 vuoden ikä. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, toisen asteen tutkintoa (lukio tai opistotaso) tai kokemusta alalta. Ennen kaikkea haemme innostuneita ja opetusalan tehtävistä kiinnostuneita ja soveltuvia, motivoituneita keikkalaisia.

Työntekijöiltämme tarkistetaan rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Rikostaustaote esitetään Lohja rekrylle tapaamisessa tai sen jälkeen erikseen sovittuna aikana.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia, käy täyttämässä hakemus, jossa samalla ilmoittaudut sijaisrekisteriimme. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Jos olet jo tehnyt meille sijaisuuksia kuntarekry- järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä tapaamisen sopimiseksi. Tapaamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Tutustu opetukseemme: https://www.lohja.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/opetus-ja-koulutus/

Tervetuloa keikkalaiseksi koulumaailmaan!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 374 6441
sijaisrekrytointi@lohja.fi

Lisätietoja

Lohjan kaupunki

Tervetuloa Lohjalle – elämästä nauttivien ihmisten kaupunkiin!

Lohja on eloisa kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, ja tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana. Meillä on rikas historia, upeita luontokohteita ja vilkas kaupunkielämä. Lohja on paikka, joka tuntuu kodilta heti ensi hetkestä.

Olemme kestävästi kasvava järvikaupunki Länsi-Uudellamaalla kahden ison tien risteyksessä, noin 45 minuutin matkan päässä pääkaupunkiseudun imusta. Työmatka pääkaupunkiseudulta taittuu mukavasti ruuhkan vastavirtaan.

Lohjan kaupungilla työskentelee reippaasti yli 2000 henkilöä. Meillä on jatkuvasti tarjolla mielenkiintoisia työmahdollisuuksia useilla eri aloilla, niin teknisellä kuin sivistyspuolella. Lohjan kaupungilla luomme lähes 46 000 lohjalaiselle ja tuhansille kesäasukkaille laadukkaat ja sujuvat palvelut sekä viihtyisän ja elinvoimaisen asuinympäristön.

Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat