Koulujen lyhytaikaiset sijaisuudet - Sipoon kunta

Koulujen lyhytaikaiset sijaisuudet - Sipoon kunta

Sipoon kunnan koulut alkavat käyttää sijaisten hankintaan Kuntarekryn sijaisrekisteriä. Etsimme nyt sijaisia suomen- ja ruotsinkielisiin kouluihin opettajien ja koulunkäynninohjaajan tehtäviin. Sijaisuudet ovat pituudeltaan yhdestä päivästä muutamiin viikkoihin.

Edellytämme sijaisilta vähintään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn. Laskemme eduksi ylioppilastutkinnon, alan liittyvän koulutuksen ja opinnot sekä kokemuksen opetusalan tehtävistä.

Voit jättää sähköisen hakemuksen työhön alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Huom! Muista valita Sipoo lomakkeen kohtaan Alue/kunta, jossa haluan työskennellä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisen haastattelun sopimiseksi.

Mikäli teet jo sijaisuuksia kouluissamme, käy silti jättämässä hakemuksesi, jotta tietosi löytyvät jatkossa sijaislistaltamme.

Sijaisilta edellytetään rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja antaa rekrytointisihteeri Päivi Rikkola 040 687 3049 tai paivi.rikkola(at)sipoo.fi.

Sipoon kunta, Sivistysosasto
Osoite: Iso Kylätie 18, Sipoo

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Sipoo on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan