Koulukuraattori - Karstulan kunta

Koulukuraattori - Karstulan kunta

Tarvitsemme tiimiimme KOULUKURAATTORIN!
Etsimme reipasta, itsenäiseen työotteeseen kykenevää sosiaalialan tiimityöskentelijää. Toivomme, että sinulla on vahva sosiaalialan osaaminen lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Koulumaailman ja oppilas- ja opiskelijahuoltolain tuntemus saisi meidät hurraamaan.
Tarjoamme sinulle rennon, mukavan ja kehittämisintoisen tiimin, johon lisäksesi kuuluvat koulupsykologi, kasvatusohjaaja/kuraattori ja tiimin esimiehenä vastaava kuraattori. Säännöllinen työnohjaus on järjestetty ja täydennyskoulutus toimii. Pääset työskentelemään pienten koulujen edut omaavaan ympäristöön, jossa yhteisöllisellä työskentelyllä on merkittävä osa yksilötyön rinnalla. Työn sisältö on hyvin monipuolinen sisältäen:
-yksilötyön oppilaiden kanssa
-yhteisöllisen työn oppilashuoltotyöryhmistä pienryhmätoimintaan ja kaikkeen mahdolliseen mitä keksimmekään
-monimuotoisen yhteistyön vanhempien, koulun ja muiden toimijoiden kanssa
-erilaisissa työryhmissä mukana olemisen

Tiimimme työskentelee Karstulan kunnan alaisuudessa tarjoten palvelut myös Kyyjärvelle, Kannonkoskelle ja Kivijärvelle. Oppilas- ja opiskeluhuollon palveluiden piirissä oppilaita on alueellamme eskareista toiselle asteelle noin 900. Pääset itse vaikuttamaan omaan työskentelyalueeseesi. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Kuraattorina voi toimia vähintään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n 1 momentissa tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö ja lisäksi sinun tulee olla muutoin tehtävään soveltuva. Haastattelut pidetään pe 2.8. Työsuhde on aluksi määräaikainen 5.2.2020 saakka, mutta jatkunee sen jälkeen vakituisena työsuhteena. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävään sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Työn alkamisajankohdasta on mahdollisuus neuvotella, mutta toivomme, että voisit aloittaa viimeistään syyskuun alkupuolella.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta esitettävä nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.karstula.fi

vastaava kuraattori Katja Salminen-Lahtinen p. 044-4596593 (26.-28.6.) ja sivistysjohtaja Anitta Rasi p. 044-4596671

Karstulan kunta, Sivistyspalvelukeskus
Osoite: Virastotie 4, 43500 Karstula

Karstulan kunta on vireä ja eteenpäin katsova maaseutumainen kunta. Olemme tunnettuja hyvistä palveluista sekä aktiivisesta ja yrittäjämyönteisestä ilmapiiristä. Pyrimme omilla toimillamme huolehtimaan niin kuntalaisten kuin yritystenkin hyvästä toiminta- ja elinympäristöstä.

Tutustu työnantajaan