Koulukuraattori - Raaseporin kaupunki

Raaseporin kaupunki hakee koulukuraattoria vakinaiseen virkasuhteeseen 16.8.2021 alkaen. Koulukuraattorin työtehtäviin kuuluvat yksilökohtainen ja yhteisöllinen oppilashuolto. Koulukuraattorityön tavoitteena on tukea oppilaiden koulunkäyntiä ja hyvinvointia.

Etsimme kehittämismyönteistä henkilöä, jolla on vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ vaatii joustavuutta ja ratkaisukeskeistä työotetta.
Kokemus koulukuraattorin työstä ja/tai lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
Työ sijoittuu esi- ja alakouluihin.

Työaika on 37h45min viikossa.
Työ edellyttää oman auton käyttöä yksiköstä toiseen siirryttäessä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n 1 momentin mukainen kelpoisuus (sosionomi).

Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Koeaika tehtävään on 6 kuukautta.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaan.


Haastattelut pidetään maanantaina 28.6.2021.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava koulukuraattori Maija Veskoniemi
044 760 2323
maija.veskoniemi@raasepori.fi

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Sivistystoimiala, Muu sivistystoiminta

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat