Koulukuraattori - Heinolan kaupunki

Koulukuraattori

Haemme koulukuraattoria määräaikaiseen tehtävään (50%) ajalle 1.11.2021-31.12.2022 Heinolan kaupungin Hyvinvointi-toimialan oppilas- ja opiskeluhuoltoyksikköön.

Heinolan kaupungin hyvinvointitoimialalla työskentelee tällä hetkellä lähes 425 alan ammattilaista. Hyvinvointitoimialaan kuuluvat hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä oppilas- ja opiskeluhuolto, opetus- ja koulutuspalvelut, varhaiskasvatuspalvelut ja virikkeellinen elämä -palvelualue (kirjasto-, nuoriso-, liikunta ja museopalvelut).

Kuraattorin tehtävässä tarjoat tukea oppilaiden koulunkäyntiin, oppimiseen, kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa. Koulukuraattorina olet sosiaalialan asiantuntija koululla ja työskentelet yhteistyössä oppilaan, hänen vanhempiensa, koulun henkilökunnan sekä muiden tahojen kuten koulupsykologin, psykiatrisen sairaanhoitajan, kouluterveydenhuollon, perheneuvolan ja lastensuojelun kanssa.

Koulukuraattorilla tulee olla sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto sekä sosiaalialan aineopinnot tai vähintään kahden vuoden työkokemus kuraattorin tai sitä vastaavasta sosiaalialan tehtävästä.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme koulumaailman tuntemusta sekä kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja kehittävää työotetta. Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn osaavassa monialaisessa yhteisössä ja hyvän perehdytyksen.

Koeaika on 4 kk. Valitun on esitettävä rikostaustaote ennen työn vastaanottamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukaan.

Tehtävän hakuaika 27.10.2021 mennessä. Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hyvinvointipäällikkö Kirsi Mäkilä, 044 797 8577 tai vastaava kuraattori Maarit Hildén 050 350 3103, etunimi.sukunimi@heinola.fi

Lisätietoja

Hyvinvointi, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, oppilas- ja opiskeluhuolto

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat