test

Virtain kaupungissa on haettavana määräaikainen opiskeluhuollon kuraattorin osa-aikainen (80%) työsuhde ajalle 10.1.2022 - 31.12.2022 (tai sopimuksen mukaan). Kyseessä on OKM:n hankerahoituksella toteutettava määräaikainen tehtävä peruskoulussa ja toisella asteella tapahtuvan yhteisöllisen työn vahvistamiseksi.

Opiskeluhuollon kuraattorin työtehtäviin kuuluu koko oppilaitosyhteisön hyvinvointia edistävä yhteisötason työ (opiskeluhuoltoryhmätyöskentely, konsultaatiot, ryhmäinterventiot, luokkatyöskentely, tapahtumat jne.) sekä yksilötyö oppilaiden ja heidän perheidensä kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän tai sosionomin pätevyys. Hakijalta toivotaan opiskeluhuoltotyön tuntemusta ja/tai sen periaatteiden ymmärtämistä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Työtehtävä sijoittuu perus- ja toisen asteen oppilaitoksille.

Työ alkaa 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikostaustaote, sekä todistus terveydentilasta.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisesti.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhtenäiskoulun rehtori Katri Rantala p. 0447 1514 30
Kuraattori Kirsi Laine p. 044 715 2486

Lisätietoja

Virtain sivistystoimi

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat