test
Koulukuraattori - Lapuan kaupunki

Hyviä uutisia Lapualta!

Lapuan kaupungin perusopetukseen haetaan 10.1.2022 alkaen vakituista KURAATTORIA.

Tehtävä sijoittuu perusopetukseen, pääasiassa yläkouluun, mutta sisältää tehtäviä myös alakouluissa ja esiopetuksessa. Lapuan perusopetuksessa on tällä hetkellä noin 1700 oppilasta ja kaksi kuraattoria. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä oppilashuollon moniammatillisten toimijoiden, muun muassa kouluvalmentajan ja psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on oppilas- ja opiskelijahuoltolain määrittelemä kuraattorin kelpoisuus (7 §). Edellytämme koulumaailman tuntemusta sekä työkokemusta lasten ja nuorten parissa. Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta kehittää oppilashuollon verkostoa.

Tehtävä täytetään 10.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Muutoin valinta raukeaa.

Samasta hausta voidaan täyttää myös muita myöhemmin auki tulevia opiskeluhuollon määräaikaisia tehtäviä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Opetuspäällikkö Juho Norrena, puh. 044 438 4421
Lapuan yläkoulun rehtori Petri Saunamäki, puh. 044 438 4450

Lisätietoja

Lapuan kaupunki, Sivistyskeskus

Lapuan kaupunki on kasvava, energinen, toimivien palveluiden sekä monipuolisen kulttuurin ja viihtyisän ympäristön kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Kaupungin palveluksessa on noin tuhat työntekijää.


Osoite: Koulukatu 4, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat