test

Salon kaupungin sivistyspalveluissa on avoinna kaksi (2) koulukuraattorin työsuhdetta perusopetukseen ja yksi (1) koulukuraattorin työsuhde lukiokoulutukseen ajalle 10.1.2022 - 30.12.2022.

Työhösi kuuluu koulukuraattorin monipuoliset tehtävät yhteisöllisessä ja yksilöllisessä opiskeluhuollossa. Lisäksi työssäsi saat tehdä monipuolista verkostoyhteistyötä lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävässä edellytetään sosionomi AMK kelpoisuutta ja lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tehdä laajaa yhteistyötä sekä oman työn organisointitaitoja.

Eduksi luetaan kokemus yhteisöllisestä hyvinvointityöstä sekä näkemys hyvinvointityön kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Tämän lisäksi arvostamme kykyä löytää jokaisen lapsen ja nuoren vahvuudet sekä näkemystä kuraattorityön toteuttamisesta kouluympäristössä.

Työn kautta sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, että Salon lapset ja nuoret voivat paremmin ja saavat kasvaa täyteen potentiaaliinsa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.
Tehtäväkohtainen palkka on 3213,74 e/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kuuden (6) kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä sekä todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.
Palvelussuhteessa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/koulukuraattori perusopetus tai koulukuraattori lukiokoulutus. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa perusopetusjohtaja Inkeri Lahti, puh. 044 778 4688, inkeri.lahti@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Sivistyspalveluiden toimiala

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat