test
Koulukuraattori - Auran kunta

Haemme koulukuraattoria äitiysloman sijaista 12.1.-31.7.2022.

Koulukuraattorin tehtävänä on yksilöllinen ja yhteisöllinen oppilashuoltotyö; edistää oppilaiden hyvinvointia, toimintakykyä ja elämänhallintaa yksilö-, perhe- ja yhteisötasolla, tukitoimien suunnittelu ja toteutus yhteistyössä opettajien, vanhempien sekä muun oppilashuoltohenkilöstön ja yhteistyöverkostojen kanssa.

Tehtävä sijoittuu esi- ja perusopetukseen. Aurassa on n. 500 oppilasta perusopetuksessa ja n. 60 oppilasta esiopetuksessa.

Koulukuraattorin kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosiaalihuollon ammatillisista kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 6§:n mukainen kelpoisuus.

Eduksi katsotaan kokemus lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä. Myös koulumaailman ja siihen liittyvän lainsäädännön tunteminen on eduksi tehtävän hoitamisessa.
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin työtilanteisiin.

Valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain (524/2002) edellyttämä ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu Pudas
anu.pudas@aura.fi
050-3596574

Lisätietoja

Auran Yhtenäiskoulu

Aura on voimakkaasti kasvava, pieni ja viihtyisä kunta Auranmaalla, Turun kupeessa. Alueen tunnus, Aurajoki, virtaa kauniina ja leveänä Auran halki. Auran kunta on Suomen itsenäisyyden ikäinen, sillä se on perustettu vuonna 1917. Aurassa yhdistyvät vilkas ja edustava taajama ja arvostettu kulttuuriympäristö. Auran kunta on savuton työpaikka


Osoite: Urpontie 2, 21380 Aura

Sinulle suositellut työpaikat