Skip to main content
test
Koulukuraattori - Limingan kunta

Kaksi vakituista koulukuraattorin tehtävää

Limingan sivistys- ja hyvinvointipalveluissa on haettavana kaksi koulukuraattorin vakinaista tehtävää 19.12.2022 alkaen. Koulukuraattorin tehtävänä on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja. Liminka on väestörakenteeltaan Suomen nuorin kunta. Kuntalaisista noin 42 % on alle 19-vuotiaita.

Limingan koulukuraattorit vastaavat yhteistyössä kunnan moniammatillisen verkoston kanssa esi- ja perus-opetuksen sekä toisen asteen opiskelijahuollon järjestämisestä noin 3000 lapselle ja nuorelle. Koulukuraattorilta edellytetään kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja perehtyneisyyttä koulumaailmaan ja erilaisiin tuen muotoihin. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Sosiaalityön asiantuntijana koulukuraattorilta edellytetään erinomaisia yhteistyötaitoja verkostotyössä sekä kiinnostusta kehittää opiskeluhuoltoa.
Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista kelpoisuutta ja soveltuvuutta tehtävään. Tehtävissä on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ojanperän koulun rehtori Raija Johnson, p. 040 358 1586
Limingan lukion rehtori Tiina Partanen, p. 050 567 9756

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin päässä Oulun keskustasta moottoritien varressa. Reippaan 10 000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi. Hyvä, parempi Liminka!


Osoite: Linnukkatie 3, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat