Koulukuraattori / Wivi Lönnin koulu - Tampereen kaupunki

Kasvatus- ja opetuspalveluissa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten ja nuorten parhaaksi. Tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja oppimista lapsi/oppilaslähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Lapsia varhaiskasvatuksessa on noin 8500 ja perusopetuksen oppilasmäärä on noin 17 700. Henkilöstö muodostuu 4000 alan ammattilaisesta.

Haemme koulukuraattoria vakituiseen toimeen Wivi Lönnin kouluun. Tehtävä alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Koulukuraattorin tehtäviin kuuluvat ennaltaehkäisevä lastensuojelutyö, lasten ja nuorten elämän olosuhteiden ja palveluiden kehittäminen monialaisessa verkostoyhteistyössä, sekä yksilö- ja yhteisötasoinen työskentely koulussa. Koulukuraattori toimii esi- ja perusopetuksessa.

Koulukuraattorin kelpoisuusvaatimuksena on oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 7 §:n mukainen kelpoisuus. Eduksi katsomme sosiaalityöntekijän tai sosionomin tutkinnon.

Edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta, sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus perusopetuksessa tai lasten ja nuorten kanssa tapahtuvasta työstä katsotaan eduksi.

Tehtävään valittujen tulee ennen sen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa Wivi Lönnin koulun rehtori Sirpa Raevaara, puh. 040 567 2646 ja johtava koulukuraattori Leena Kaarineva, puh. 040 806 3989.

Hakuaika päättyy 30.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Rehtori Sirpa Raevaara, puh. 040 567 2646 ja johtava koulukuraattori Leena Kaarineva, puh. 040 806 3989

Kasvatus- ja opetuspalvelut / Wivi Lönnin koulu
Osoite: 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka