Skip to main content
test
Koulukuraattorin määräaikainen tehtävä - Säkylän kunta

Säkylän kunnan sivistystoimessa on haettavana koulukuraattorin määräaikainen toimi ajalle 4.8.- 20.12.2022

Säkylässä on vuoden 2022 alusta kehitetty yhteisöllistä oppilashuoltotyötä ja koulujen sekä varhaiskasvatuksen hyvinvointiopetusta. Tätä työtä jatkamaan etsimme nyt tekijää, joka vie eteenpäin työtä hankkeen tavoitteiden suunnassa yhdessä koulujen/varhaiskasvatuksen sekä muun oppilashuoltohenkilökunnan kanssa.

Palkattavan koulukuraattorin tehtävään kuuluu esikoulun ja perusopetuksen luokkien 1.-6. yhteisöllisen oppilashuollon kehittämistyön jatkaminen ja hyvinvointiopetuksen juurruttaminen osaksi yksiköiden toimintakulttuuria.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, oma-aloitteisuutta, halua työn kehittämiseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä erittäin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään ja haluat tietää asiasta lisää, kysymyksiisi vastaa rehtori Merja Ääri, p. 044 7328 140.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, työavain 452212.
Kirjallinen hakemus tulee toimittaa osoitteella: Säkylän kunta, sivistystoimi,
Rantatie 268, 27800 Säkylä tai sähköpostilla kirjaamo@sakyla.fi.

Hakemukset tulee toimittaa 29.6.2022 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.sakyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut Isosäkylän rehtori Merja Ääri, p. 044 7328 140, merja.aari@sakyla.fi.

Lisätietoja

Säkylän kunta, Sivistystoimi

Säkylä on noin 7 000 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat kehittyvä kansainvälinen varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja houkuttelevan koulutusmyönteisen ilmapiirin.


Osoite: Rantatie 363, 27800 Säkylä

Sinulle suositellut työpaikat