Skip to main content
test
Koulukuraattorin toimi - Nokian kaupunki

Tule tekemään vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa Nokialle! Odotamme Sinua innolla osaksi opiskeluhuollon moniammatillista tiimiä.

Nokian kaupungin perhepalveluissa on haettavana koulukuraattorin toimi perusasteelle.
Oppilasmäärä koulualueilla on n. 800 oppilasta.

Koulukuraattorin tehtäväsi on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia sekä tarjota opiskelijahuoltolain mukaisia yhteisöllisiä ja yksilöllisiä oppilashuollon palveluja.
Koulukuraattorina työskentelet oppilaiden, heidän vanhempiensa sekä kouluyhteisön parissa. Koulukuraattorin tehtäviin kuuluu yhteisöllinen ja yksilökohtainen opiskeluhuoltotyö sekä monialainen verkostotyö.

Työn tukena on kehittämismyönteinen, ammattitaitoinen ja innostunut koulukuraattoreiden ja koulupsykologien tiimi. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme työnohjausta. Työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja (esimerkiksi liikunta- ja kulttuurisetelit ja liikunnallinen Ikinäätä-toiminta). Kalenterisi pääset suunnittelemaan itse ja työajan käytössä voit hyödyntää liukumaa.

Odotamme Sinulta asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja ja vahvaa ammatillista osaamista vaativissa asiakastilanteissa. Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä sekä valmiutta kehittää koulukuraattorin työtä. Tehtävä on kokoaikainen, mutta huomioimme haussa myös osa-aikaisuutta toivovat hakijat.

Kelpoisuusvaatimuksena koulukuraattorin tehtävään on sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (laki 817/26.6.2015). Toimeen valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä Terveystalo Oy:n todistus terveydentilasta. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Valitulta edellytetään myös tartuntatautilain 48a § mukainen soveltuvuus.

Tehtäväkohtainen palkka ja muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin tai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevista työtehtävistä?
Ota rohkeasti yhteyttä vastaava kuraattori Sari Arosarka tai lasten ja nuorten psykososiaalisten palveluiden esimies Mia Wallenius sähköpostitse etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi
Lähetä vapaamuotoinen CV:llä varustettu hakemuksesi 18.8.2022 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta.


Osoite: Nokianvaltatie, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat