Koululääkärin virka - Nokian kaupunki

Koululääkärin virka - Nokian kaupunki

Viran kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys, eduksi katsotaan yleislääketieteen tai lastentautien erikoislääkärin pätevyys.

Työnkuvaan kuuluu koululääkärin tehtävät pääosin yläkoulujen oppilaiden terveydenhoidossa. Koululääkärin työssä korostuu moniammatillinen yhteistyö.

Virkaan valittavalta edellytämme hyvää suomenkielen taitoa.
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n ja Lääkärisopimuksen perusteella.
Virkoja täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain (§48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tiedustelut: vt. johtava ylilääkäri Raija Järvenpää puh. 050 3968 880. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Maununkatu 12, Nokia

Nokia on noin 33 500 asukkaan kaupunki aivan Tampereen läheisyydessä. Nokian terveyskeskuksessa lääkärin virkoja on yhteensä 35. Terveyskeskuksessamme työskentelee 19 omalääkäriä, 1 kotisairaanhoidon lääkäri, geriatri, radiologi, 2+1 osaston lääkäriä, kotisairaalan lääkäri (50%) ja omalla erikoislääkäripoliklinikalla gynekologi. Kouluterveydenhuollossa on omat lääkärit ja mielenterveyskeskuksessa 3 psykiatria. Ostopalveluina hankimme laajasti muuta erikoislääkäripalvelua, päiväkirurgiaa ja tutkimuksia. Potilastietojärjestelmänä on Lifecare

Tutustu työnantajaan