koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana määräaikainen iltapäivätoiminnan ohjaajan tehtävä keskustan iltapäiväryhmässä ajalle 3.2.2020 - 31.5.2020, tuntimäärä 20 h/vko.
Aamu- ja iltapäivätoiminnassa ohjaajana toimimaan on kelpoinen henkilö, 1) joka on suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, opistoasteen tutkinnon, ammatillisen perustutkinnon tai sitä vastaavat aikaisemmat opinnot, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon ja jolla on koulutuksen yhteydessä hankittu tai kokemuksella osoitettu taito toimia lapsiryhmän ohjaajana taikka 2) jolla on kelpoisuus antaa luokanopetusta, esiopetusta, erityisopetusta tai aineenopetusta tai toimia oppilaanohjaajana.: lähihoitajan koulutus tai aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan koulutus tai koulunkäyntiavustajan koulutus tai muu soveltava koulutus. (Valtioneuvoston asetus 115/2004)
Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Samoin hänen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan
Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan yhden (1) kuukauden koeaikaa.
Täytä sähköinen hakemuslomake 31.1.20 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja paikasta antaa aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Niina Sunila p. 040 628 2741 ja varhaiskasvatuksen vastaava Ulla Nybacka p. 0400 429 543. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi(at)keuruu.fi.

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruun tavoitteena on olla vuonna 2022 lapsiperheiden paratiisi, jonka perustan luovat turvallinen ympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Kaiken ikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta. Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.