Koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaaja - Lopen kunta

Tehtävä julistetaan uudelleen haettavaksi.

Haemme ILTAPÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 11.8.2021 - 3.6.2022. Määräaikaisen työsuhteen sijoituspaikkana on Joentaan koulun iltapäivätoiminta.

Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja koululaisten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Työpaikalle ei ole mahdollista kulkea julkisilla kulkuneuvoilla suunnittelun työajan puitteissa. Iltapäivätoiminnan ohjaajan työaikamuoto on yleistyöaika ja työaika 22,5 tuntia / viikko.

Haemme koulunkäyntiavustajan / koulunkäynnin sekä aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajan ammattitutkinnon, soveltuvan lähihoitajan tai vastaavan tutkinnon suorittanutta henkilöä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Osa-aikaisen työajan mukainen tehtäväkohtainen palkka on 1183,60 € / kk. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoa antaa 19.7. - 23.7.2021 välisenä aikana päiväkodin johtaja Maija-Kaisa Koski p. 040 3306118 sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 1.8.2021 klo 16.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antaa 19.7. - 23.7.2021 välisenä aikana päiväkodin johtaja Maija-Kaisa Koski p. 040 3306118 sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Lisätietoja

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, vajaan 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.


Osoite: -, 12600 Läyliäinen
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat