Koulumestari vastaa uuden valmistuvan yhtenäiskoulun kiinteistönhoitajan ja vahtimestarin tehtävistä; työntekijä hallitsee nykyaikaisen talotekniikan kokonaiskuvan huollon ja ylläpidon näkökulmasta, vastaa takuuajan tehtävien hoidosta ja seurannasta. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu koulun av-laitteiston hoitaminen ja teknisen tuen tehtävät, koulun lukitusten ja avaintenhallinnan hoitaminen ja muu kouluarjessa koulun toimintaa tukeva työ, kuten käsityö -oppiaineen laitteistoon liittyvä huoltotyö.
Tehtävään vaaditaan soveltuva teknisen alan koulutus tai muulla tavoin hankittu kokemus tehtävistä. Koulumestari on myös yhteyshenkilö ilta- ja viikonloppukäyttöön liittyvissä asioissa sekä osallistuu kiinteistöjen päivystykseen.
Tehtävässä vaaditaan taloteknistä osaamista, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä tulla toimeen monenlaisten ammattikuntien ja ryhmien kanssa.

Palkka ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn aloitus 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Jussi Lähteenmäki puh. 044 7151310

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Jussi Lähteenmäki puh. 044 7151 310, jussi.lahteenmaki@virrat.fi

Lisätietoja

Tekninen toimi

Virrat on monipuolinen kaupunki Ylä-Pirkanmaalla. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä. Tärkeintä meille on ihmisten, yritysten ja ympäristön hyvinvointi. Haluaisitko Sinä olla yksi meistä?


Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat