Koulunkäynnin- ja APIP-ohjaajien sijaisuuksia - Seinäjoen kaupunki

Koulunkäynnin- ja APIP-ohjaajien sijaisuuksia - Seinäjoen kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit jättää hakemuksen Seinäjoen kaupungin opetustoimen koulunkäynninohjaajien sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajien sijaisuuksiin. Määritä hakulomakkeeseen, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa.

Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä. Vastaa saamaasi viestiin vain, jos haluat sijaisuuden ja olet siihen käytettävissä. Rehtori/koulunjohtaja tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Nettisivuiltamme löydät koulujemme sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan yhteystiedot
www.seinajoki.fi/perusopetus
Jos sinulla on kysyttävää sijaisrekyrotoinnista voit ottaa yhteyttä
sivistyskeskukseen: Katja Juvonen p. 06 416 2676 tai Sirpa Toppari p. 06 416 2171
sähköspostiosoitteemme: etunimi.sukunimi(at)seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Sivistyskeskus, Opetustoimi
Osoite: Seinäjoki

Me haluaisimme juuri sinut töihin osaavaan joukkoomme!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 5000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat sinua menestymään ja kehittymään työssäsi. Olemme savuton työpaikka.
Seinäjoki on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Meitä on jo yli 60 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 140 000. Kaupunkimme on nuori - asukkaiden keski-ikä on noin 39 vuotta. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset ja houkuttelevat kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti.
Seinäjoki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voi viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, uimahallissa, tekojääradalla, golfkentällä, raviurheilukeskuksessa tai Jouppilanvuoren rinteillä, laduilla ja lenkkeilymaastoissa. Uusi kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Menestyksemme pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät yhdessä tekemisen perinteet auttavat sinuakin onnistumaan. Tahtomalla saa ja tekemällä pärjää.
www.seinajoki.fi
https://www.facebook.com/seinajoenkaupunki

Tutustu työnantajaan