Koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaaja - Muuramen kunta

Muuramen kunnan opetuspalveluissa on haettavissa koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnanohjaajan työsuhde 5.8.2020 alkaen.

Sijoituspaikkana on Mäkelänmäen koulun YPR-luokka. Viikkotyöaika on 38h 45 min. Työ ajoittuu työvuorojen mukaan n. 7:30-17 väliselle ajalle.

Tehtävään edellytetään koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen, lähihoitajan tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Tehtävään valittavalta odotamme koulutuksen lisäksi aiempaa kokemusta kehitysvammaisten ja/ tai erityisen tuen oppilaiden kanssa työskentelystä, kykyä joustavaan tiimityöskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Työhön sisältyy ohjaamista ja avustamista erilaisissa oppimisympäristöissä niin luokkatilanteissa kuin liikuntatunneilla ja koulupäivän jälkeen sekä mahdollisia hoidollisia toimenpiteitä joihin perehdytetään tarvittaessa. Aiempi kokemus koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan työstä katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Koeaika on neljä kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Hakemus tulee tehdä 5.6.2020 klo 14:00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 294534) tai osoitteella Muuramen kunta/ Opetuspalvelut/ Koulunkäynnin- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan työsuhde, PL 1, 40951 Muurame

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Suunnittelija Sanna Rauhala
p. 014-659 740, sanna.rauhala@muurame.fi

Opetuspalvelut
Osoite: Virastotie 8, 40950 Muurame

Muurame on viihtyisä, nuorekas ja hyvät palvelut tarjoava 10 000 asukkaan kasvukunta Päijänteen rannalla, Jyväskylän seudulla. Muurame on yrittäjäaktiivinen kunta. Kunnan menestyksen perusta on yhteistyöllä tekeminen, jota kutsumme Muurame-hengeksi.