Koulunkäynnin- ja ip-ohjaajien keikkatyöt - Suonenjoen kaupunki

Koulunkäynninohjaajat / ip-ohjaajat

Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajan / ip-ohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin perusopetukseen. Koulunkäynninohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa koulupäivän aikana. Hänen tehtävänä on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Koulunkäynninohjaaja voi työskennellä myös iltapäivätoiminnanohjaajana. Ip-ohjaaja toimii ohjaajana 1-2 luokkalaisten iltapäivätoiminnassa.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan tutkinto, muu soveltuva koulutus tai työkokemus.

Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriotteen esittämistä, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Haastatteluun kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

Tutustu työnantajaan

https://www.suonenjoki.fi/asukkaille/koulutus

Suonenjoen kaupunki, Koulutoimi
Osoite: Keskuskatu 3, 77601 Suonenjoki

Suonenjoen kaupunki on hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Kuopiota sijaitseva noin 7500 asukkaan maankuulu mansikkakaupunki. Kaupunkimme tarjoaa hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä hyvät vetovoimatekijät asumiselle ja monipuoliselle elinkeinotoiminnalle.