Koulunkäynnin ohjaaja - Ranuan kunta

Koulunkäynnin ohjaaja - Ranuan kunta

Ranuan kunnan sivistystoimi ilmoittaa haettavaksi koulunkäynnin ohjaajan toimen määräajaksi 7.8.2019-30.5.2020. Sijoituspaikka on Kirkonkylän koulu.
Koulukäynnin ohjaajan pätevyysvaatimuksena on koulunkäynnin ohjaajan ammattitutkinto tai koulukäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ammattitutkinto tai toisen asteen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.
Työaika on 30 h/vko.
Toimeen valitun on ennen työn aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.
Sähköiset hakemukset 17.6.2019 klo 12 mennessä http://www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Kyösti Kilpivaara, Kirkonkylän koulun rehtori, p. 040-7176597, kyosti.kilpivaara@ranua.fi

Ranuan kunta, sivistystoimi, Kirkonkylän koulu
Osoite: Aapiskuja 6G, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva, pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.

Tutustu työnantajaan