Koulunkäynnin ohjaaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa Alhoniityn koulussa julistetaan haettavaksi koulunkäynnin ohjaajan vakinainen, osa-aikainen toimi 09.08.2021 alkaen.

Työaika on 30 h/vko.

Tehtävä sijoittuu aluksi kokoaikaisen erityisopetuksen tai kokonaan yksilöllistetyn opetuksen luokkaan. Oppilailla voi olla esimerkiksi lievä kehitysvamma, autismin kirjon haasteita tai kielellisiä erityisvaikeuksia. Ohjaaja osallistuu aamu- ja iltapäivähoidon tai kuntouttavan toiminnan ohjaamiseen koulutuntien ulkopuolella. Vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemus sekä kokemus erityisoppilaiden ohjaamisesta koulussa katsotaan hakijan eduksi. Hyvät tiimityötaidot ovat välttämättömiä ominaisuuksia työssä onnistumiselle. Arvostamme itseohjautuvuuden lisäksi rohkeutta luoda yksilöllisiä ratkaisuja oppilaan tuen toteutumiseksi.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynnin ohjaajan tai lähihoitajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.

Toimeen valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava todistus alalle soveltuvasta koulutuksesta sekä hyväksyttävä työterveyspalvelun (Terveystalo) antama lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluttua valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Alhoniityn koulun rehtori Terhi Lehto 050 3956246. Sähköposti terhi.lehto@nokiankaupunki.fi.

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja esimerkiksi laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Nokitie 3, 37130 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat