Koulunkäynnin ohjaaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnassa Gesterbyn koulussa (1 - 9 lk) julistetaan haettavaksi vakinainen koulunkäynnin ohjaajan tehtävä (valmistava opetus) alkaen 12.8.2021.

Tehtävään vaaditaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto, joka antaa kelpoisuuden toimia tehtävässä.

Ohjaajan tehtävänä on ohjata ja avustaa oppilaita koulutyön arjessa. Ohjaaja tekee tiivistä yhteistyötä opettajien kanssa lasten tarvitseman tuen toteutumiseksi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen KVTES:n mukaisesti. Valitun on esitettävä nähtäväksi 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 369530), hakuaika päättyy 23.6.2021 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Raija Vahasalo puh 040-5743961, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Suomenkieliset opetuspalvelut, Suomenkieliset koulut, Gesterbyn koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat