Koulunkäynnin ohjaaja - Ylöjärven kaupunki

Kauraslammen koulussa on haettavana koulunkäynnin ohjaajan määräaikainen tehtävä lukuvuodelle 2021-2022.

Koulunkäynninohjaajat toimivat moniammatillisessa työyhteisössä Kauraslammen koulun luokilla 1-9. Tarkoituksena on luoda tukea tarvitsevalle oppilaalle turvallinen ja kannustava oppimisympäristö. Koulunkäynninohjaajan työn tavoitteena on oppilaan ohjaaminen, avustaminen ja tukeminen oppimisprosessin eri vaiheissa siten, että oppilaan itsenäisyys ja omatoimisuus korostuvat. Ohjaajan tehtäviin voi kuulua henkilökohtaisen ohjaajan tehtäviä. Tarvittaessa ohjaaja voi työskennellä myös koulun pienryhmässä, alueellisen erityisopetuksen pienluokalla tai koulun iltapäiväkerhossa. Ohjaajat voivat toimia myös jonkun oppilaan henkilökohtaisena ohjaajana.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on koulunkäynnin ohjaajan kelpoisuus tai muu soveltuva tutkinto. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Eduksi voidaan katsoa aikaisempi työkokemus koulunkäynnin ohjaajan tai muista vastaavista tehtävistä, itsenäinen työote sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja ihmissuhdetaidot.

Muut tiedot:
Työaika on osa-aikainen 30h/vko ja siitä sovitaan työsopimusta tehtäessä. Myös työsuhteen pituudesta sovitaan työsopimusta tehtäessä. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on puolet palvelussuhteen kestosta. Valitun tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista voimassaoleva rikostaustaote.

Hakuaika päättyy viimeistään su 31.10.2021 klo 23:00. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Etähaastatteluita pidetään jo hakuaikana ja viimeistään viikolla 44.

Lisätietoja ja hakulomake löytyvät rekrytointiohjelmasta www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi
https://www.ylojarvi.fi/kauraslammen-koulu

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Reunavuori, apulaisrehtori +358-50 390 4603

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Osoite: Kuusistontie 1, 33480 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat