test
Koulunkäynnin ohjaaja (3918), Poikolan koulu - Juuan kunta

Koulunkäynninohjaaja (3918) vakinainen tehtävä (30,39 vkt) Poikolan koulussa 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti luokka-asteille 1-6. Tehtävään voi sisältyä ohjausta aamu- ja iltapäiväkerhoissa.

Kelpoisuusedellytyksenä tehtävään on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen tutkinto tai muu soveltuva koulutus kuten lähihoitaja (lasten ja nuorten painotus) tai nuoriso ja vapaa-ajanohjaaja. Eduksi katsotaan kokemus koulunkäynninohjaajan tehtävistä sekä osaaminen ja kokemus diabeteksen hoidosta.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi . Sähköiseen hakemukseen liitteeksi tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Hakuaika päättyy: 7.12.2021 klo 15.00. Haastattelut järjestetään 9.-10.12.2021.

Valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan tiedoksisaannista sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkua.

Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut: Perusopetuksen rehtori Virpi Nevalainen 040 104 2432, virpi.nevalainen@edu.juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on noin 4 500 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista. Juuan kunta on savuton työpaikka. Juukaan voi tutustua www.juuka.fi


Osoite: Poikolantie 6 A, 83900 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat