Skip to main content
test
Koulunkäynnin ohjaaja - Kirkkonummen kunta

Koulunkäynnin ohjaajan tehtävät Heikkilän koulussa. Tehtävät ovat määräaikaisia ajalle 8.8.2022-3.6.2023. Työtunnit 25 tuntia viikossa.

Tehtävään vaaditaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto, joka antaa kelpoisuuden toimia tehtävässä.

Koulunkäynnin ohjaaja työskentelee opettajan työparina. Ohjaajan tehtävänä on ohjata ja avustaa oppilaita koulutyön arjessa sekä edistää työssään koulun kasvatustavoitteita ja oppilaan myönteisen itsetunnon kehittymistä. Oppilaiden erityistarpeiden vuoksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista työotetta sekä taitoa kohdata erilaisuutta inhimillisesti ja arvostavasti. Arvostamme kokemusta työskentelystä tukea tarvitsevien lasten kanssa.

Koeaika on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset toimitetaan 16.8.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 437549).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Anu Virtanen, 0400 277973, anu.virtanen@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset opetuspalvelut, Heikkilän koulu

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 500 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien piirissä. Kunnassa työskentelee noin 2 400 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.


Osoite: Hirvitie 7 A, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat