Skip to main content
test
Koulunkäynnin ohjaaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin sivistyspalveluissa Alhoniityn koulussa Pitkäniemen alueella julistetaan haettavaksi määräaikainen osa-aikainen ohjaajan toimi ajalle 1.2.-3.6.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan. Toimen sijoituskoulu on SosPron lastensuojeluyksikön yhteydessä oleva opetusyksikkö Kivimiehen koulu. Opetus laajenee kolmen opettajan ja useamman ohjaajan kouluksi sitä mukaa, kun lastensuojeluyksikkö täyttyy. Lastensuojeluyksikkö on tarkoitettu kehitysvammaisille tai autismin kirjon lapsille ja nuorille. Luokan oppilaat painottuvat yläkouluikäisiin. Hyvät tiimityötaidot ovat välttämättömiä ominaisuuksia työssä onnistumiselle ja arvostamme myös rohkeutta luoda yksilöllisiä ratkaisuja oppilaan tuen toteutumiseksi. Kokemus vaativien erityisoppilaiden ja kehitysvammaisten lasten ohjaamisesta katsotaan hakijan eduksi.

Työaika on 30h/vko.

Koulutusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan tutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Alhoniityn koulun rehtori Terhi Lehto
p. 050-3956246
sähköposti: terhi.lehto@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla kattavia työsuhde-etuja esimerkiksi laajat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuurisetelit. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Kivimiehenkatu 5, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat