Koulunkäynnin ohjaajaa Kuokkalan yhtenäiskoululle - Jyväskylän kaupunki

Koulunkäynnin ohjaajaa Kuokkalan yhtenäiskoululle - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee määräaikaista koulunkäynnin ohjaajaa työsuhteeseen ajalle 23.9.2019 - 18.6.2020 Kuokkalan yhtenäiskoululle.

Kuokkalan yhtenäiskouluun etsitään koulunkäynnin ohjaajaa, joka toimii myös Vertti-toiminnan toisena vastuuohjaajana. Edellytetään kokemusta autististen ja kehitysvammaisten oppilaiden kanssa työskentelystä sekä tiimityötaitoja. Eduksi luetaan tukiviittomien hallinta. Työaika tehtävässä on 30 h/vko.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto, erikoisammattitutkinto, muu vastaavaa koulutus tai muu soveltuva koulutus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 23.9.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Kuokkalan yhtenäiskoulun apulaisrehtori Päivi Järvinen, puh. 014 266 4732 tai sähköpostitse: paivi.k.jarvinen (at) jyvaskyla.fi

Perusopetus
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan